top of page

LKV VARMEPUMPER

LKV varmepumper

LUFT - VANN 

bilderr.png

R290 PROPAN

FOR DET NORSKE KLIMAET

INVERTER

ENERGIKLASSE

STYRING OG WIFI

LYD

KASKADE-MODUS

For å redusere karbonutslipp til atmosfæren, og hindre global oppvarming, benytter LKV Varmepumper R290 som kuldemedium. Sammenlignet med R410A kuldemedium som har en en GWP (global warming potensial) på 2100 og R32 med en GWP på 675, har R290 en GWP på 4 og er anerkjent som en av de mest miljøvennlige kuldemedier.

Ved lave utetemperaturer vil ytelsen, og driftsstabiliteten til vanlige varmepumper være begrenset. LKV Varmepumper sine R290 inverter modeller kan fungere stabilt og effektivt i ekstremt kalde utetemperaturer. R290 modellene kan levere 75°C vann helt ned til -25°C. 

DC inverter teknologi gjør at varmepumpene kan justere driftsfrekvensen for å holde en konstant vanntemperatur. Dette sørger for en jevnere varme, og hindrer mange start/stopp som kan være ugunstig for kompressoren 

Jo høyere energieffektivitetsklasse, jo lavere energiforbruk. R290 modellene har god ytelse og svært høy energieffektivitet. Dens COP er så høy at energieffektivitetsklassen når A+++. Dette betyr at varmepumpen kan kjøre effektivt, samtidig som den sparer energi.

Varmepumpen kontrolleres via en flott 5-tommers touch skjerm. Skjermen har innebygget WIFI-modul og kan kobles til via app. Appen lastes ned på din smarttelefon og er gratis å bruke. Det kreves ingen abonnent. Det er også mulighet for RS485 og MODBUS

Varmepumpene bruker en spesiell tre-lags lydisolerende bomull, kombinert med annen støyreduksjonsteknologi, slik at enheten kan kjøre jevnt og stille uten mekanisk støy. Støyen er lavere enn 47dB.

Varmepumpene kommer med mulighet for å sammenkoble intill 8 enheter. Varmepumpene styres da av en styring og vil fungere som én varmepumpe. Dette gir meget god fleksibilitet. Styringen tillater å kontrollere hver enkelt enhet, slik at man har god kontroll over driftsverdiene.  

bottom of page